Sellisel moel serveeritakse jahubanaane nii Aafrikas kui ka Kariibidel. Nigeerias tuntakse seda lisandit dodo-nime all.
2 jahubanaani
125 ml taimset õli
Koori jahubanaanid ja lõika kas pikkupidi või diagonaalselt ratasteks.
Kuumuta õli suurel paksupõhjalisel pannil ning prae banaaniviilud mõlemalt poolt kuldpruuniks. Nõruta liigne rasv köögipaberil.
Pildi tegi Nami-Nami toimetaja Ilse Metsamaa.
Nii palju õli ei ole isegi vaja. Peale võiks riivida mõnda mahedamaitselist juustu, siis tuleb roog eriti mõnus.
Muidu täitsa tore amps aga vesimage, lisasin soola.
Praetud jahubanaanid
Sellisel moel serveeritakse jahubanaane nii Aafrikas kui ka Kariibidel. Nigeerias tuntakse seda lisandit dodo-nime all.