Praetud jahubanaanid

Sellisel moel serveeritakse jahubanaane nii Aafrikas kui ka Kariibidel. Nigeerias tuntakse seda lisandit dodo-nime all.

Kogus
Valmistusviis
Praadimine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

2 jahubanaani

125 ml taimset õli

Valmistamine

Koori jahubanaanid ja lõika kas pikkupidi või diagonaalselt ratasteks.

Kuumuta õli suurel paksupõhjalisel pannil ning prae banaaniviilud mõlemalt poolt kuldpruuniks. Nõruta liigne rasv köögipaberil.

Loe veel:

Pildi tegi Nami-Nami toimetaja Ilse Metsamaa.

LISA KOMMENTAAR

Maris
postitatud 13.03.2009 18:57

Nii palju õli ei ole isegi vaja. Peale võiks riivida mõnda mahedamaitselist juustu, siis tuleb roog eriti mõnus.

Ilse
postitatud 26.11.2024 15:11

Muidu täitsa tore amps aga vesimage, lisasin soola.