Itaalia köögist pärit roog (Involtini di melanzane alla mozzarella)
suurt pommut e. baklažaani (u 500 g)
praadimiseks õli
250 g mozzarella juustu
värsket basiilikut
soola ja musta pipart
Lõika pommud pikuti õhukesteks viiludeks. Riputa peale soola ning pane tunniks ajaks sõelale nõrguma.
Prae seejärel kiiresti kuumas õlis pruuniks ning nõruta liigne rasv köögipaberil.
Lõika mozzarella viiludeks ning aseta igale juustuviilule basiilikuleht ja veidi musta pipart. Aseta juustuviil pommuviilule ning keera rulli.
Tõsta rullid ahjuvormi ning grilli kuumas ahjus, kuni juust pehmeneb. Serveeri kohe.
Claudia Rodeni retsept, pildi tegi Juta Kübarsepp.
Mozzarellaga täidetud pommurullid
Itaalia köögist pärit roog (Involtini di melanzane alla mozzarella)