Mozzarellaga täidetud pommurullid

Itaalia köögist pärit roog (Involtini di melanzane alla mozzarella)

Kogus
Valmistusviis
Praadimine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

suurt pommut e. baklažaani (u 500 g)

praadimiseks õli

250 g mozzarella juustu

värsket basiilikut

soola ja musta pipart

Valmistamine

Lõika pommud pikuti õhukesteks viiludeks. Riputa peale soola ning pane tunniks ajaks sõelale nõrguma.

Prae seejärel kiiresti kuumas õlis pruuniks ning nõruta liigne rasv köögipaberil.

Lõika mozzarella viiludeks ning aseta igale juustuviilule basiilikuleht ja veidi musta pipart. Aseta juustuviil pommuviilule ning keera rulli.

Tõsta rullid ahjuvormi ning grilli kuumas ahjus, kuni juust pehmeneb. Serveeri kohe.

Loe veel:

Claudia Rodeni retsept, pildi tegi Juta Kübarsepp.

LISA KOMMENTAAR