Praetud pommuviilud 'Brinjal Masala'

Bombaist pärit retsept. Mina kasutaksin võimalikult väikeseid pommusid e. baklažaane, kuna need näevad kenamad välja.

Kogus
Valmistusviis
Praadimine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

1.5 dl päevalilleõli

2 pommut e. baklažaani 1 cm viiludena

tšillipulbrit või suitsutatud paprikapulbrit (pimenton)

soola

Valmistamine

Kuumuta pool õlist praepannil ja lisa pooled pommuviiludest. Prae 5-8 minutit mõlemalt poolt, kuni pommuviilud on kuldpruunid.

Nõruta liigne rasv köögipaberil ja hoia senikaua soojas, kuni praed ülejäänud pommuviilud ülejäänud õlis. Puista üle pimento- või tšillipulbri ja soolaga ning serveeri.

Loe veel:

LISA KOMMENTAAR

Iiris
postitatud 10.02.2013 17:29

Mina lisan pressitud küüslauku õlile ning viilutan pommut pikkupidi. Soovitan palavalt.

Hexy
postitatud 13.03.2015 15:04

Väga maitsev, mina kasutasin Meira chilipulbrit, sõime koos keedumunaga.