Porganditzatziki

Serveeri värske leivaga, ent sobiks ka lihapallikeste kõrvale. 

Kogus
kaheksale
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

400 g kreeka jogurtit

200 g porgandit

2 küüslauguküünt

1-2 tl mett

0.25 tl soola

0.5 tl õunaäädikat

1 tl kuivatatud münti

Valmistamine

Koori porgandid ja riivi jämeda riiviga.

Sega jogurti hulka riivitud porgandid, purustatud küüslauk, mesi, sool, äädikas ja münt.

Loe veel:

Soomlaste Pirkka retsept (Porkkanatsatsiki)

LISA KOMMENTAAR

Tiina
postitatud 02.02.2014 22:13

Õunaäädika asemel kasutasin sidrunimahla (kindlasti rohkem kui pool tl) ja porgandi purustasin kombainis üsna peeneks. Mõnus kaste. Sobis hästi küüslauguga praetud aedubade peale.