Kanapugud seentega

Kogus
neljale
Valmistusviis
Mikrolaineahjus
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

900 g kanapugusid

60 g nisujahu

paprikapulbrit

soola

musta pipart

1 sl oliiviõli

300 g seenepüreesupi konservi

3 dl vett

Valmistamine

Puhasta ja loputa kanapugud hoolega. Pane suurde kaussi ning lisa omavahel segatud jahu, paprika, sool ja pipar. Sega hoolega.
Kuumuta õli suurel pannil ning pruunista pugud õlis. Nõruta ja pane mikroahjukindlasse vormi.
Sega kausis seenesupikonserv veega. Kalla segu praetud kanapugudele, kata ja kuumuta mikroahjus täisvõimsusel 15 minutit.
Sega, pane uuesti kaas peale ja kuumuta veel 10 minutit. Kui pugud ei ole veel pehmed, siis küpseta veel 10 minutit.
Lase enne serveerimist 5 minutit seista.

Internetist pärit retsept (Allrecipes.com, Mushroom Gizzards)
LISA KOMMENTAAR