Koori pastinaak ja lõika juustu- või kartulikoorimisnoaga pikkadeks õhukesteks laastudeks.
Friti köögiviljakrõpse õlis või küpseta ahjus. Frittimiseks kuumuta väiksemas potis paar sentimeetrit õli 160 kraadini. Lisa juurviljalaastud paari-kolmekaupa õlisse ja küpseta kuldseks.
Tõsta valmis pastinaagikrõpsud õlist välja ning pane mitmekordsele köögipaberile tahenema.
Puista peale veidi soola ja serveeri.
Ahjus küpsetamiseks sega pastinaagilaastud kausis vähese oliiviõliga, maitsesta soolaga. Küpseta 200-kraadises ahjus kuldseks ja krõbedaks.
Kasutaja Kokkamas95 tegi 2013. aastal sellise pildi ja kommenteeris oma blogis nii: "Pastinaagikrõpse on ääretult lihtne valmistada ning need maitsevad uskumatult hästi. Maitselt kergelt magusad, kuid samas ka soolased. Kartulikrõpsudest tunduvalt tervislikumad! Proovige ja te ei kahetse :)"
Pastinaagikrõpsud
Pastinaagikrõpsud on maitsvad nii soojalt kui ka jahtunult.