Banaani-kiivimarmelaad

Hästi magus, aga maitsev moos.

Kogus
Valmistusviis
Keetmine/kuumutamine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

400 g kiivisid

1 suur banaan

500 g suhkrut

0,5 sidruni mahl

10 ml rummi soovi korral

Valmistamine

Koori kiivid, lõika tükkideks. Lõika kooritud banaan õhukesteks viiludeks. Sega kiivi ja banaan potis suhkru ja sidrunimahlaga. Kuumuta keemiseni, pidevalt segades, siis keeda tugeval tulel 4 minutit. 

Võta pott tulelt, sega juurde rumm. Kalla ettevalmistatud purkidesse ja kaaneta. 

Loe veel:

Retsept on mugandatud ühest vanast (1990?) ajakirja Året Runt numbrist (Kiwimarmelad med banan).

LISA KOMMENTAAR