Vaarikad hapupiimaga

Imelihtne viis vaarikate serveerimiseks.

Kogus
neljale kuni kuuele
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Dessert
Lisategevused

Koostisosad

5 dl vaarikaid

5 dl hapupiima

4 sl tuhksuhkrut

Valmistamine

Loputa vaarikad vajadusel külma veega ja nõruta sõelal. Klopi hapupiim suhkruga läbi.

Sega marjad ettevaatlikult hapupiimaga ja hoia seejärel paar tundi jahedas.

Jaota maius magustoidukausikestesse, peale pane terveid vaarikaid.

Loe veel:

Retsept on 1984. a. ilmunud raamatust "Kokaraamat". Pildi tegi Nami-Nami toimetaja Ilse Metsamaa.

LISA KOMMENTAAR

aniitram
postitatud 27.07.2010 15:21

Ega ta väga midagi erilist ei olnud. Aga selline kerge ja vaarikane magustoit küll.

Pille
postitatud 18.07.2021 21:15

Martiina saadetud foto ka:

Ilse
postitatud 10.08.2023 17:38

Lihtne ja lahja jahutav söök soojal suvepäeval.