Koori küüslauguküüned ja kuumuta väheses vees keemiseni. Kurna küüslauguküüned ja pane puhta veega uuesti keema. Keeda 5 minutit ja nõruta.
Pane seened ahjuvormi ja laota võitükikesed seentele. Maitsesta soola ja pipraga. Pista keedetud küüslauguküüned seente vahele ja puista peale tüümianilehed.
Rösti 200-kraadises ahjus 20 minutit. Vahepeal niisuta seeni pannimahladega, et vältida kuivamist (küpsetes omandab või tüümiani ja küüslaugu lõhna ja sellega tulekski seeni röstimise ajal niisutada).
Serveeri austerservikuid samas nõus. Juurde paku rohelist salatit ja head leiba.
Väga-väga mõnusad. Tuleb kuumalt või soojalt ära süüa, sest jahtudes või taheneb ja see pole mõnus, aga maitse on imeline ja neid saab ka kergesti soojendada.
Röstitud küüslauguseened