Mascarponetäidisega hurmaad

Põnev soe magustoit.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Küpsetamine
Valmistusaeg
Käik
Dessert
Lisategevused

Koostisosad

4 väiksemat hurmaad

250 g mascarpone toorjuustu

1 sl suhkrut

1 tl vanillisuhkrut

2 sl mandlilaaste või pistaatsiapähkleid

Valmistamine

Pese puuviljad ja lõika pikuti pooleks. Uurista teelusikaga seest tühjaks (klõpsa fotol!). Haki viljaliha peeneks. Sega mascarpone sisse suhkur, vanillsuhkur ja hurmaa viljaliha. Täida puuviljad saadud seguga, kaunista pistaatsia- või mandlilaastudega.

Küpseta 225kraadises ahjus umbes 10 minutit, kuni juust on pehmenenud ja mandlilaastud värvi muutnud. Serveeri soojalt.

Mugandatud Herkkutori lehelt, pildi tegi Juta Kübarsepp.

LISA KOMMENTAAR

zoozi
postitatud 13.03.2008 08:58

mul jäi täidist päris palju yle,no ei mahtunud kõik ära.maitses hästi.

Sirliiz
postitatud 23.11.2008 21:22

Mulle meeldivad need viljad endiselt küpsetamata kujul, mehele meeldis küll.