Sega potis sidrunimahl, riivitud koor ja suhkur. Kuumuta aeg-ajalt segades tasasel tulel, kuni suhkur on sulanud. Jahuta.
Sega jahtunud sidrunisiirup jogurtiga. Pane segu külmakindlasse nõusse ja siis tunniks ajaks sügavkülma, kuni segu servad on jäätunud.
Sega puulusikaga läbi ja pane veel tunniks ajaks sügavkülma. Sega tunniajaliste vahedega veel 2 korda.
Peale viimast segamist jäta umbes 3-4 tunniks sügavkülma, kuni jäätis on ühtlaselt jäätunud.
Tõsta jäätis veerand tundi enne serveerimist pehmenema.
Jaota nelja magustoidukaussi ja kaunista sidrunivõide ja sidrunikooreribadega.
Retsept on briti ajakirjast Bella Cookbook (September/October 2001, Lemon yoghurt ice)
Sidruni-jogurtijäätis
Sidrunijäätise asemel võib valmistada samamoodi ka apelsini- või laimijäätist.