Meevõi

Määri näkileivale, rukkileivale, röstisaiale, pannkookidele jne. Või ja mee vahekord vali vastavalt oma maitsele.

Kogus
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Suupiste
Lisategevused

Koostisosad

100 g võid

30-50 g vedelat või kreemjaks hõõrutud mett

näpuotsaga soola

soovi korral veidi sidrunimahla

Valmistamine

Hõõru või kreemjaks, sega juurde pehme mesi. 

Nipid ja soovitused:

  • Soovi korral lisa võile ka veidi sidrunimahla.
  • Meevõi maitsestamiseks sobib hästi ka vanilliekstrakt ja/või jahvatatud kaneel.
  • Näpuotsaga soola aitab maitseid tasakaalustada. 
  • Säilita kinnises purgis külmkapis või jahedas sahvris. 

Pildi tegi Nami-Nami toimetaja Martiina.

LISA KOMMENTAAR

Seakass
postitatud 15.03.2011 20:23

Mmm.. väga hea, eriti koos isetehtud odrakaraskiga :)

Pille
postitatud 26.01.2018 12:49

Seakassi saadetud foto: