Dijoni sinep

Dijoni stiilis sinep säilib külmikus kuni 3 nädalat.

Kogus
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Lisand
Lisategevused

Koostisosad

2 sl kollaseid sinepiseemneid

0.5 sl sinepipulbrit

2 sl vett

2 sl valget veini

2 sl valget veiniäädikat

0.25 tl soola

kollajuurt ehk kurkumit

Valmistamine

Jahvata sinepiseemned peeneks.

Sega väikeses kausis sinepipulber jahvatatud sinepiga. Sega juurde vesi, kata kauss toidukilega ja hoia järgmise päevani jahedas.

Järgmisel päeval sega juurde valge vein, veiniäädikas, sool ja kurkum. Sega kannmikseris ühtlaseks.

Loe veel:

Retsept on gourmed.gr veebilehelt (Dijon-style Mustard)

LISA KOMMENTAAR