100 g okrat 1-1,5cm juppideks lõigatuna
1.75 dl hakitud punast sibulat
1 sl hakitud värsket tüümiani e. aed-liivateed
2 sl magedat võid
4 dl polenta maisimannat
1.5 l vett
Serveerimiseks:sulatatud võid
Sega suures potis okra, sibul, aed-liivatee ja või. Lisa 2,5 dl vett ja kuumuta keemiseni.
Alanda kuumust ja hauta katmata potis tasasel tulel umbes 20 minutit, kuni okra on pehme ja vedelik peaaegu aurustunud.
Sega keskmise suurusega kausis maisimanna ja 2,5 dl vett paksuks pastaks. Vala maisisegu okra-sibulasegu hulka.
Lisa jaokaupa liiter keevat vett, samal ajal hoolega segades, et maisimanna tükki ei läheks. Kuumuta pidevalt segades 12-15 minutit, kuni puder on pehme ja kreemjas.
Jaota madalatesse kaussidesse, peale sulavõid.
Jahtunud Coo-Coo võib viiludeks lõigata ja oliivõlis praadida.
Retsept on USA ajakirjast "Vegetarian Times" (June 2001, coo coo)
Okra-maisimannapuder 'Coo Coo'
Coo Coo on Barbadose saare rahvusroog.