Oliivirohu-parmesanikrõpsud

Juustukrõpsud põneva maitserohelisega, mille maitses on nii oliivide kui ka rosmariini noote.

Kogus
Valmistusviis
Küpsetamine
Valmistusaeg
Käik
Lisand
Lisategevused

Koostisosad

200 g parmesani juustu

korralik peotäis oliivirohtu ehk santoliini

soovi korral musta pipart

Valmistamine

Kuumuta ahi 200°C (pöördõhuga 180°C).  Kata ahjuplaat küpsetuspaberiga. 

Pese oliivirohi, kuivata hoolega, siis haki peeneks. 

Riivi juust peene riiviga. Sega oliivirohuga. Tõsta juustukuhjakesed küpsetuspaberile, jättes kuhjakeste vahele piisavalt ruumi.

Küpseta ahju keskmisel siinil 4-5 minutit või kuni juust on sulanud ja küpsised kergelt kuldsed. Ära mingil juhul üle küpseta, sest siis läheb juust kibedaks!

Võta ahjust välja, lase jahtuda. Soovi korral maitsesta kohe ka kergelt pipraga. 

Loe veel:

Retsept siit. Pildi tegi Juta Kübarsepp.

LISA KOMMENTAAR