küüslauguvõrseid
mahedamaitselist õli
1 dl (gluteenivaba) riivsaia
0,5 tl küüslaugupulbrit
0,5 tl sibulapulbrit
0,5 tl suitsupaprikat
näpuotsaga soola
Kuumuta ahi 200C. Kata ahjuplaat küpsetuspaberiga.
Pese küüslauguvõrsed, nõruta hoolega ja lase veidi köögipaberil taheneda. Siis lõika küüslauguvõrsed 3-4 jupiks.
Sega riivsai maitseainetaga.
Nirita küüslauguvõrsetele veidi õli, sega läbi. Siis veereta riivsaiasegus.
Tõsta küüslauguvõrsed ahjuplaadile. Küpseta umbes 15 minutit või kuni küüslauguvõrsed on kenasti krõmpspehmed ja kuldsed.
Retsept mugandatud siit. Pildi tegi Juta Kübarsepp.
Tegin algretseptis antud maitseainetega, riivsai oli tavaline ja ka ahi oli tavaline. Täitsa mõnus viis, teeks uuestigi.
Head näksimiseks!
Küüslauguvõrse friikad