Pese porgandid, kuivata ja trimmi. Pane ahjuplaadile, nirista peale oliiviõli, maitsesta soola-pipraga ja raputa läbi.
Küpseta 180-kraadises ahjus krõmpspehmeks ja kergelt pruuniks - selleks kulub u 35-45 minutit. Kontrolli küpsust - kahvel/nuga peaks paksemast kohast kenasti läbi minema.
Võta ahjust välja. Kui porgandid on veel kuumad, siis maitsesta veel kergelt soolaga, maitsesta trühvliõli ja sidrunimahlaga, puista peale riivitud sidrunikoor ja murendatud fetajuust.
Nipid ja soovitused:
Väga saledad porgandid jäta terveks, tüsedamad porgandid lõika pooleks või isegi neljaks.
Sobib nii valge kui ka musta trühvli õli.
Kui sul on maitseainekapis trühvlisoola, siis võid maitsestamiseks ka seda kasutada.
Ahjuporgandid feta ja trühvliõliga
Ahjus küpsetatud varajased porgandid fetajuustu, sidruni ja trühvliõliga.