Röstitud spagetikõrvitsarattad (vegetaarne, vegan)

Ilmselt üks lihtsamaid viise spagetikõrvitsa valmistamiseks. Sobib lisandiks või erinevate roogade valmistamiseks.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Küpsetamine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

1 spagetikõrvits

oliiviõli

soola ja musta pipart

Valmistamine

Lõika spagetikõrvits ristipidi umbes 2 cm paksusteks viiludeks. Eemalda seemned ja säsi. 

Piserda ahjupannile oliiviõli, maitsesta soola-pipraga. Aseta peale kõrvitsaviilud ja maitsesta uuesti soola-pipraga ning nirista peale oliiviõli.

Küpseta 200-kraadises ahjus umbes 30 minutit. Siis pööra kõrvitsaviilud ümber ja küpseta veel 10-15 minutit, kuni spagetikõrvits on küps. 

Võta ahjust välja, ribasta kahvli abil “spagettideks”. 

Loe veel:

Retsept ilmus ka ajakirjas Kodu&Aed. Pildi tegi Juta Kübarsepp. 

LISA KOMMENTAAR

Pille
postitatud 26.12.2024 21:08

Vaja on head ja teravat nuga, aga kui viilutatud, siis on geniaalne viis spagetikõrvitsa valmistamiseks.