Pane pooled pohlad koos suhkruga potti ning kuumuta, kuni suhkur on sulanud. Tõsta tulelt, siis sega hulka ülejäänud pohlad.
Peenesta piparkoogid. Sulata või, sega piparkoogipuru ja soolaga.
Kata 24 cm lahtikäiva koogivormi põhi küpsetuspaberiga, vooderda ka servad kas küpsetuspaberi või tordikilega. Suru piparkoogipuru vormi põhja, siis pane sügavkülma.
Sulata valge šokolaad vesivannis. Lase hetk jahtuda, siis sega kondenspiimaga.
Vahusta rõõsk koor, siis vispelda juurde toorjuust ja vanillisuhkur. Sega juurde kondenspiima-šokolaadisegu. Kalla segu vormi.
Väga mõnus! Talvisele pidulauale just sobiv - saab mitu päeva varem sügavkülma valmis teha, tuleb lihtsalt tunnike enne serveerimist toatemperatuurile pehmenema tõsta.
Külmutatud toorjuustukook pohladega
Cheesecake + pohlad + piparkoogid = uus jõululemmik.