Hapukoorekaste kalamarja ja salatkressiga

Serveerisime seda 2024. a vähipeol jõevähkide, kartulite ja vähisaia kõrvale.

Kogus
3 dl
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
15 minutit
Käik
Lisand
Lisategevused

Koostisosad

300 g Saare smetana hapukoort

1 sidrun

karbitäis salatkressi

80 g rääbise, siia või merivarblase marja

soola ja musta pipart

Valmistamine

Klopi smetana hapukoor elektrimikseriga kohevaks. 

Pese sidrun hoolega, siis riivi 2 tl koort peene riiviga. 

Haki salatkress peeneks. 

Sega kõik komponendid omavahel.

Retsept siit.

LISA KOMMENTAAR

Pille
postitatud 18.08.2024 08:17

Serveerisime seda 2024. a vähipeol jõevähkide, kartulite ja vähisaia kõrvale.