Haggisega täidetud kanafileed, viskikaste

Siin on šotlaste haggist kasutatud kanafilee täitmiseks. Kõrvale paku viskikastet, kartuli- ja kaalikapüreed. 

Kogus
neljale
Valmistusviis
Küpsetamine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

4 nahaga kanafileed

225 g haggist

1 sl oliiviõli

Viskikaste:

3 dl head kanapuljongit

2-3 sl viskit

2 tl maisitärklist

1 sl vett

Serveerimiseks:

keedetud kartulit

keedetud kaalikat

Valmistamine

Tõmba kanafileedel nahk ettevaatlikult ühelt poolt lahti. Suru haggis naha alla ja vormi siledaks. Pintselda nahk pealt õliga, aseta võitatud ahjuplaadile ja küpseta 190-kraadises ahjus 30 minutit.

Sega potis kanapuljong, veega segatud maisitärklis ja viski, kuumuta keemiseni ja sega. Hauta tasasel tulel 3 minutit.

Serveeri kanafileed viskikastme, kartuli- ja kaalikapüreega (neeps & tatties:)

Sainsbury retsept (Chicken breasts filled with haggis)

LISA KOMMENTAAR