Kartuli-heeringaampsud

Varajased kartulid on täidetud mahlase toorjuustutäidise, õrnsoolaheeringa ja kartulikrõpsudega.

Kogus
kuuele kuni kaheksale
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Suupiste
Lisategevused

Koostisosad

1 kg väiksemaid varajasi kartuleid

200 g tilliga toorjuustu

150 g hapukoort

2 tl riivitud sidrunikoort

Lisaks:

õrnsoolatud heeringat

kartulikrõpse

idandeid või võrseid

Valmistamine

Pese varajased kartulid soolaga maitsestatud vees pehmeks. Kurna ja vajuta lusikaseljaga keskelt lapikumaks. 

Täidise jaoks sega toorjuust, hapukoor ja riivitud sidrunikoor omavahel. 

Aseta keedetud ja kergelt lapikuks vajutatud kartulid alusele, tõsta peale törts toorjuustutäidist. Tõsta igale kartulile heeringaviil, kartulikrõps ja veidi võrseid. 

Idee siit.

LISA KOMMENTAAR