Kõrvitsafriikad Hokkaido kõrvitsast

Kogus
neljale
Valmistusviis
Küpsetamine
Valmistusaeg
Käik
Lisand
Lisategevused

Koostisosad

1,5 kg Hokkaido kõrvitsat (2 väiksemat)

1,5 sl oliiviõli

1 sl värskelt pressitud sidrunimahla

3 purustatud väiksemat küüslauguküünt

soola ja musta pipart

Valmistamine

Lõika kõrvitsad pooleks, eemalda seemned ja säsi. Koori kõrvitsad, lõika kangideks. 

Sega kõrvitsakangid oliiviõli, sidrunimahla, purustatud küüslaugu ja pipraga. 

Kata ahjuplaat küpsetuspaberiga või fooliumiga, laota peale kõrvitsakangid. 

Küpseta 250-kraadise ahju keskosas umbes 10 minutit või kuni kõrvitsakangid on kuldsed.

Puista peale soolahelbeid ja serveeri. 

Loe veel:

Retsept siit.

LISA KOMMENTAAR