Kalakotletid karulauguga

Kevadrohelise karulaugulisandiga kalakotletid.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Praadimine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

400 g kalahakkliha

1-2 peotäit karulauku

3-4 sl Kreeka jogurtit

3-4 sl kaerahelbeid

soola ja musta pipart

praadimiseks võid või õli

Valmistamine

Pane karulauk ja jogurt kannmikserisse või köögikombaini ja püreesta ühtlaseks. Maitsesta soola-pipraga. 

Pane kalahakkliha kaussi, sega juurde karulaugu-jogurtisegu. Sega hulka kaerahelbed. 

Kuumuta pannil veidi õli või võid. Vormi hakkmassist väikesed kotletid (vajadusel tee käed märjaks, siis on lihtsam vormida). 

Prae kalakotletid pannil keskmisel kuumusel mõlemalt poolt kuldpruuniks. 

Retsept mugandatud siit.

LISA KOMMENTAAR