See polegi retsept, lihtsalt varasuvine soovitus. Kui eestlased söövad redist peamiselt salatites ja krõmpsutavad niisama, siis prantslased armastavad kevadsuvel redisevõileibu süüa. Tartine aux radis - kõlab ju kenasti?
Lõika redised võimalikult õhukesteks viiludeks. (Vajadusel leota 10 minutit külmas vees, siis nõruta hoolega).
Lõika juuretisesai viiludeks, rösti ahjus või rösteris kergelt kuldseks.
Määri saiaviilule (soola)võid, siis laota peale ohtralt rediseviile. Puista peale mõned soolahelbed, serveeri.
Nipid ja soovitused:
Eriti maitsvad jäävad need mahedamaitseliste piklike redistega, mille seemneid müüakse “French breakfast” nime all. Prantslased rediseid siiski hommikusöögiks ei söö, ikka vahepalaks. Kui redised on väga krehvtised, siis võib rediseviile 10 minutit külmas vees leotada.
Juuretisesai redisega
See polegi retsept, lihtsalt varasuvine soovitus. Kui eestlased söövad redist peamiselt salatites ja krõmpsutavad niisama, siis prantslased armastavad kevadsuvel redisevõileibu süüa. Tartine aux radis - kõlab ju kenasti?