Ahjukartulid vetikatega

Kartulitele on siin lisatud veidi dulse-vetikaid.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Küpsetamine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

kartuleid

oliiviõli

2 sl dulse punavetikaid

soola ja musta pipart

Valmistamine

Kuumuta ahi 200C. 

Koori kartulid, keeda soolaga maitsestatud vees poolküpseks, kuhu on lisatud ka näpuotsaga vetikad. 

Siis kurna, sega kartulid ülejäänud dulse, oliiviõli ja soola-pipraga. Pane potile kaas peale ning raputa potti, et kartulid veidi koredamad oleksid. 

Kalla kartulid ahjuplaadile. Küpseta ahjus kuldseks ja krõbedaks, kartuleid aeg-ajalt segades. 

Loe veel:

Retsept siit.

LISA KOMMENTAAR