Punavetikakrõpsud

Kogus
Valmistusviis
Praadimine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

2,5 dl dulse punavetikaid

1 sl seesamiõli või muud õli

seesamiseemneid

soovi korral soola

Valmistamine

Kuumuta õli suurel praepannil, lisa dulse. (Suured vetikatükid võid esmalt väiksemateks rebida). Kuumuta 1-2 minutit, kuni vetikas muutub kuldpruubiks ja "närtsib". ööra ringi ja prae ka teiselt poolt 1-2 minutit. Ära liialt pruunista!

Lase korra köögipaberil taheneda, siis puista peale seesamiseemneid ja soola soovi korral (vetikas on ise soolane, nii et ära soolaga liialda!). 

Lase jahtuda ja siis serveeri. Kui vetikakrõpse alles jääb, siis säilita õhukindlas karbis.

Loe veel:

Retsept siit.

LISA KOMMENTAAR