Pokaalidessert šokolaadi ja toorjuustuga

Šokolaadi-toorjuustukook magustoidupokaalis.

Kogus
kuuele
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Dessert
Lisategevused

Koostisosad

12 tumedat täidisega küpsist

Toorjuustuvaht:

200 g maitsestamata toasooja toorjuustu

200 g 35% rõõska koort ehk vahukoort

200 g keedetud kondenspiima

200 g tumedat šokolaadi

Kaunistuseks:

kakaopulbrit

mustikaid

põldmarju

Valmistamine

Pudista küpsised pokaali põhja.

Vahusta rõõsk koor, toasoe toorjuust ja keedetud kondenspiim omavahel. Sulata šokolaad, lase veidi jahtuda ja sega siis vahu hulka. Jaota vaht pokaalidesse.

Lase veidi külmkapis taheneda. Kaunista marjade ja kakaopulbriga.

(Pille märkus: mul pole aimugi, kust see retsept algelt pärit on - kui keegi teab, siis palun andke kommentaarides märku. Algne nimi oli "Šokolaadi-toorjuustukook magustoidupokaalis"). 

LISA KOMMENTAAR