Hurmaa-granaatõuna ampsud

Värvikirev sügisene suupiste.

Kogus
24 tk
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Suupiste
Lisategevused

Koostisosad

1 pikk sai

100 g (taimset) toorjuustu

2 küpset hurmaa

100 g granaatõunaseemneid

24 mündilehte

agaavisiirupit

soolahelbeid

Valmistamine

Lõika pikk sai u 1 cm viiludeks, siis laota ahjuplaadile, nirista peale veidi oliiviõli ning rösti kuumas ahjus mõlemalt poolt kuldseks ja krõbedaks. Lase veidi jahtuda.

Koori hurmaad, lõika pikuti pooleks ja siis õhukesteks viiludeks. Puhasta granaatõun seemneteks.

Määri krõbedatele saiaviiludele 1 tl toorjuustu. Siis aseta peale hurmaaviil, sellele 1 tl granaatõunaseemneid.

Kaunista iga suupiste mündilehega, siis nirista peale veidi agaavinektrait ja soovi korral paar soolahelvest.

Retsept siit.

LISA KOMMENTAAR

Pille
postitatud 23.10.2023 13:04

Tegime Costello vahustatud toorjuustuga, väga mõnusad jäid. Sobivad kenasti sügishooaja või isegi jõulupühade suupisteks. Valge veini kõrvale ka :)