Lambaläätsega röstitud maguskartul

Ahjus küpsetatud bataadi- ehk maguskartulisektoritele annab põneva maitse jahvatatud lambalääts (ingl. k. fenugreek).

Kogus
kuuele
Valmistusviis
Küpsetamine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

3 suurt maguskartulit e. bataati

0,75 tl jahvatatud lambaläätseseemneid

2 sl oliiviõli

soolahelbeid ja musta pipart

Valmistamine

Lõika maguskartulid sektoriteks. Sega jahvatatud lambaläätse, soola-pipra ja oliiviõliga. Laota küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile.

Küpseta 200-kraadises ahjus umbes 20 minutit või kuni maguskartulid on küpsed. 

Serveeri kohe. 

Loe veel:

Retsept on mugandatud Briti ajalehest The Guardian (20.9.2014)

LISA KOMMENTAAR