500 g tükeldatud kana rinnafileed või kintsuliha
2 sl õli
7,5 dl vett
2 sl tai punast karripastat
8 väikest või 4 suurt poolitatud kooritud kartulit
Kaunistuseks:värsket hakitud koriandrit
Pruunista kanatükid õlis.
Lisa ülejäänud ained, sega ja kata pott kaanega. Hauta tasasel tulel umbes 20 minutit, kuni kartulid on pehmed.
Maitsesta soola ja pipraga, kaunista hakitud koriandrilehtedega.
Austraalia retsept (Western Potatoes: Thai Potato Chicken Casserole), pildi tegi Juta Kübarsepp.
Erinevalt retseptist lõikasin kartuli pisikesteks tükkideks. Mõtlesin, et teen pilti ka, aga maitsev asi läks liiga ruttu kõhtu, et kaamera akulaadimist oodata jõudnuks.
Taipärane kana-kartulihautis
Minimalistlik roog. Kasuta Tai punast karripastat ning kana kintsu- või rinnafileesid.