Taipärane kana-kartulihautis

Minimalistlik roog. Kasuta Tai punast karripastat ning kana kintsu- või rinnafileesid.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Hautamine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

500 g tükeldatud kana rinnafileed või kintsuliha

2 sl õli

7,5 dl vett

2 sl tai punast karripastat

8 väikest või 4 suurt poolitatud kooritud kartulit

Kaunistuseks:

värsket hakitud koriandrit

Valmistamine

Pruunista kanatükid õlis. 

Lisa ülejäänud ained, sega ja kata pott kaanega. Hauta tasasel tulel umbes 20 minutit, kuni kartulid on pehmed.

Maitsesta soola ja pipraga, kaunista hakitud koriandrilehtedega.

Austraalia retsept (Western Potatoes: Thai Potato Chicken Casserole), pildi tegi Juta Kübarsepp.

LISA KOMMENTAAR

JM
postitatud 31.01.2009 17:20

Erinevalt retseptist lõikasin kartuli pisikesteks tükkideks. Mõtlesin, et teen pilti ka, aga maitsev asi läks liiga ruttu kõhtu, et kaamera akulaadimist oodata jõudnuks.