8 viilu head röstsaia (crusty farmhouse loaf)
4 kuhjaga sl röstitud punase paprikat tšatnit
8 viilu sinepist suitsusinki (mustard-crusted ham)
250 g Taleggio või Brie juustu
20 g värsket basiilikut (ainult lehti)
Kuumuta grillahi keskmiselt tuliseks. Rösti saiaviilud kergelt mõlemalt poolt.
Määri 4 saiaviilule paprikatšatnit, siis aseta peale singiviilud ja seejärel juustuviilud.
Aseta ahjuplaadile ja seejärel grillelemendi alla. Küpseta, kuni juust on sulanud ja mullitab.
Võta ahjust välja, puista peale basiilikulehed ja aseta peale ülejäänud röstitud saiaviilud, surudes neid kergelt juustu sisse.
Lõika pooleks ja serveeri kohe.
Retsept on Briti ajakirjast Sainsbury's Magazine (March 2006)
Röstsai singi, juustu ja tšatniga
Taleggio ja Brie mõlemad sulavad siin võileivad maitsvaks juustukastmeks, punase paprika tšatni annab võileivale hea maitse.