Röstsai singi, juustu ja tšatniga

Taleggio ja Brie mõlemad sulavad siin võileivad maitsvaks juustukastmeks, punase paprika tšatni annab võileivale hea maitse.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Grillimine
Valmistusaeg
15 minutit
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

8 viilu head röstsaia (crusty farmhouse loaf)

4 kuhjaga sl röstitud punase paprikat tšatnit

8 viilu sinepist suitsusinki (mustard-crusted ham)

250 g Taleggio või Brie juustu

20 g värsket basiilikut (ainult lehti)

Valmistamine

Kuumuta grillahi keskmiselt tuliseks. Rösti saiaviilud kergelt mõlemalt poolt. 

Määri 4 saiaviilule paprikatšatnit, siis aseta peale singiviilud ja seejärel juustuviilud. 

Aseta ahjuplaadile ja seejärel grillelemendi alla. Küpseta, kuni juust on sulanud ja mullitab.

Võta ahjust välja, puista peale basiilikulehed ja aseta peale ülejäänud röstitud saiaviilud, surudes neid kergelt juustu sisse. 

Lõika pooleks ja serveeri kohe. 

Loe veel:

Retsept on Briti ajakirjast Sainsbury's Magazine (March 2006)

LISA KOMMENTAAR