Gluteenivaba pitsapõhi

Valgurikkast kinoajahust pitsapõhi.

Kogus
1 pitsa
Valmistusviis
Küpsetamine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

1,5 dl kinoajahu

1 sl fiberhuski

0,5 tl küpsetuspulbrit

0,25 tl soola

0,5 sl oliiviõli

0,5 dl vett

pintseldamiseks veel oliiviõli

Valmistamine

Sega kõik kuivad ained kausis hoolega omavahel. Lisa õli ja vesi ning sega spaatliga ühtlaseks. 

Lase tainal mõned minutid paisuda, siis kummuta küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Vormi märgade käte abil pitsapõhjakujuliseks. 

Pintselda pealt oliiviõliga, siis küpseta 225-kraadise ahju keskosas u 10 minutit.

Võta ahjust välja, kata meelepäraste komponentidega. Küpseta veel 15-20 minutit. 

Lõika valmis pitsa tükkideks ja serveeri kohe. 

Loe veel:

Retsept on Rootsi ajakirjast "Glutenfri matlust" (3/2017)

LISA KOMMENTAAR