Võileib luuüdi ja rääbisemarjaga

Kogus
neljale
Valmistusviis
Küpsetamine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

1 kg üdikonte

4 viilu juuretisesaia

2 dl crème fraîche'i või hapukoort

100 g rääbisemarja (Kalixlöjrom)

soolahelbeid ja musta pipart

Valmistamine

Sae üdikondid pikuti pooleks. Aseta ahjuplaadile, lõikepind ülal, ja küpseta 225-kraadises ahjus u 20 minutit või kuni luuüdi on küps. 

Rösti juuretisesaiad kuldseks. 

Kaabi luuüdi välja, määri saiaviiludele. Tõsta saiaviilule ka törts hapukoort ning rääbisemarja. Riputa peale soola-pipart ja serveeri. 

Loe veel:

Retsept on rootsi ajakirjast Äkta Mat (3/2015, Märgbensmacka med löjrom)

LISA KOMMENTAAR