Trühvlimajonees

Briti toidukirjutaja Tess Wardi retsept.

Kogus
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Lisand
Lisategevused

Koostisosad

1 kuhjaga tl Dijoni sinepit

2 tl sidrunimahla

0,5 tl vedelat mett

200 ml mahedamaitselist oliiviõli või rapsiõli või päevalilleõli või viinamarjaseemneõli

80 ml trühvliõli

maitse järgi soola

Valmistamine

Pane munad kannmikserisse. Lisa sinep, mesi ja sidrunimahl. 

Lisa 60 ml õli. Mikserda minut aega, siis lisa peene nirena pidevalt mikserdades ülejäänud õli. 

Lisa maitseks u 0,5 tl soola ja pool trühvliõlist. Sega hoolega, siis maitse - vajadusel lisa ülejäänud sool ja trühvliõli.

Säilib kuni 5 päeva külmkapis kinnises nõus.

Loe veel:

LISA KOMMENTAAR