Kressi-raita

Piprase maitsega suure mungalille lehed annavad dipikastmele särtsakalt rohelise maitse.

Kogus
kahele
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
5 minutit
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

2,5 dl suure mungalille lehti e. kressilehti

2,5 dl maitsestamata jogurtit

1 tl jahvatatud vürtsköömneid

Himaalaja musta soola (kala namak) või muud soola

Valmistamine

Puhasta kressilehed ja varred ning pese hoolega. Patsuta kuivaks. 

Pane kannmikserisse, püreesta. 

Sega kausis jogurt ühtlaseks, lisa kressipüree. Maitsesta vürtsköömnete ja (musta laava)soolaga.

Nipoid ja soovitused:

  • Kreeka jogurtiga saad paksu ja kreemja dipikastme
  • Kui soovid vedelamat, võid lisada veidi vett
  • Kui kannmikserit ei ole, siis haki lihtsalt lehed hästi peeneks. 

Loe veel:

Retsept siit.

LISA KOMMENTAAR