Maisitõlvikud võivannis

Selles põnevas roas valmivad maisitõlvikud vees, millele on lisatud piima, võid ja soola.

Kogus
kuuele
Valmistusviis
Hautamine
Valmistusaeg
Käik
Lisand
Lisategevused

Koostisosad

1 l vett

6 maisitõlvikut

2,5 dl piima

110 g võid

1 tl soolahelbeid

Valmistamine

Pane vesi potti ning kuumuta keskmisel tulel keemiseni.

Samal ajal puhasta maisitõlvikud, soovi korral lõika pooleks. 

Kui vesi keeb, lisa potti piim, või ja sool. Lisa maisitõlvikud ning keeda keskmisel kuumusel 8-10 minutit.

Tõsta maisitõlvikud leemest välja ja serveeri kohe. 

Nipid ja soovitused:

  • Ülejääke võib hoida kuni 4 päeva külmkapis kinnises karbis. 

Loe veel:

Retsept siit. Pildi tegi Nami-Nami toimetaja Ilse Metsamaa, kelle soovitusel pikendasime veidi keetmisaega. 

LISA KOMMENTAAR

Ilse
postitatud 08.08.2023 08:07

Mina keedaks kauem ja mage jäi ka. Raputasin pärast soola peale. Niiet ma eriti ei saanud aru mis vahet sellel oleks kui keeta lihtsalt vees ja pärast maitsestada ja sulavõiga üle valada.