Tagliatelle trühvlikastmega

Kogus
kuuele
Valmistusviis
Keetmine/kuumutamine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

450 g tagliatelle

1 sl trühvliõli või trühvlivõid

2 küüslauguküünt

500 ml 35% rõõska koort ehk vahukoort

50 g riivitud parmesani juustu

50 g musta trühvlit õlis, viilutatuna

soola ja musta pipart

Valmistamine

Keeda tagliatelle vastavalt pakendi juhistele soolaga maitsestatud vees al dente.

Kuumuta pannil trühvliõli või trühvlivõi, siis lisa hakitud küüslauk ja kuumuta 20 sekundit. Ära pruunista!

Võta kulbitäis pastakeeduvett, lisa koos rõõsa koore ja riivitud parmesaniga pannile. Kuumuta segades tasasel tulel, kuni juust on sulanud. Lisa trühvliviilud, sega.

Nõruta tagliatelle, aga hoia 1 dl pastakeeduvett alles.  Lisa tagliatelle-pasta kastmele, sega läbi ja vajadusel lisa sortsukaupa pastakeeduvett.

Maitsesta soola-pipraga ja serveeri.

Loe veel:

Retsept siit.

LISA KOMMENTAAR