Pasta oblikavõi ja piiniatega

Pappardelle pasta hapuoblikavõiga ning piiniaseemnetega.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Keetmine/kuumutamine
Valmistusaeg
20 minutit
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

2 suurt peotäit hapuoblikaid

100 g toasooja pehmet võid

0,5 sidruni mahl

250 g pappardelle pastat

75 g röstitud piiniaseemneid

serveerimiseks parmesani juustu

Valmistamine

Haki hapuoblikad, pane köögikombaini. Lisa või ja sidrunimahl ning töötle ühtlaseks. Maitsesta soolaga, siis kaabi toidukilele ja vormi halukujuliseks. (Säilib külmkapis kuni nädala või sügavkülmas kuni kuu aega). 

Keeda pappardelle vastavalt pakendi juhistele al dente

Samal ajal pane hapuoblikavõi suurele praepannile ning sulata tasasel tulel. Siis tõsta valmis pappardelle köögitangide abil keeduveest otse oblikavõi sisse. Sega, siis puista peale enamus piinaseemnetest.

Jaota pappardelle taldrikutele, puista peale ülejäänud piiniaseemned ning höövelda peale parmesan. 

Serveeri kohe. 

Loe veel:

Retsept siit.

LISA KOMMENTAAR