2 suurt peotäit hapuoblikaid
100 g toasooja pehmet võid
0,5 sidruni mahl
250 g pappardelle pastat
75 g röstitud piiniaseemneid
serveerimiseks parmesani juustu
Haki hapuoblikad, pane köögikombaini. Lisa või ja sidrunimahl ning töötle ühtlaseks. Maitsesta soolaga, siis kaabi toidukilele ja vormi halukujuliseks. (Säilib külmkapis kuni nädala või sügavkülmas kuni kuu aega).
Keeda pappardelle vastavalt pakendi juhistele al dente.
Samal ajal pane hapuoblikavõi suurele praepannile ning sulata tasasel tulel. Siis tõsta valmis pappardelle köögitangide abil keeduveest otse oblikavõi sisse. Sega, siis puista peale enamus piinaseemnetest.
Jaota pappardelle taldrikutele, puista peale ülejäänud piiniaseemned ning höövelda peale parmesan.
Serveeri kohe.
Retsept siit.
Pasta oblikavõi ja piiniatega
Pappardelle pasta hapuoblikavõiga ning piiniaseemnetega.