Kalla kokteiliklaasi või väiksema veiniklaasi põhja esmalt džinn, siis Dubonnet. Lisa poolik sidruniviil, siis aseta sellele kaks jääkuubikut, et sidruniviil kokteili sees püsiks.
Serveeri.
Loe veel:
Dubonnet rouge on Prantsuse aperitiiv, mille lõi 1846. aastal Pariisi keemik ja veinikaupmees Joseph Dubonnet. Dubonnet on valmistatud punase veini baasil (grenache, muscat, carignan viinamarjad) ja sellele annavad omapärase maitse apelsinikoor, kohvioad, hiniin ja salajased vürtsid. Dubonnet valmib tammevaatides. Peale avamist tuleb hoida Dubonnet'd külmkapis ja tarvitada mõne nädala jooksul!
Dubonnet & Gin
Väidetavalt oli see kuninganna Elizabeth II lemmikkokteil ja väidetavalt jõi ta klaasikese enne igat lõunasööki. Jook meeldis juba kuninganna emale.