Kiivi-banaani toorpuder

Valmista see toorpuder ("overnight oats") kas eelmisel õhtul või siis vähemalt pool tundi enne serveerimist.

Kogus
kahele
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Dessert
Lisategevused

Koostisosad

1 banaan (u 200 g)

2 kiivit

2 dl mahedaid (kiir)kaerahelbeid

2 dl vett

2 sl jahvatatud linaseemned

Peale:

1 viilutatud kiivi ja 1 viilutatud banaan

Valmistamine

Koori ja tükelda banaan ning kiivid. Pane kaussi, lisa kaerahelbed, vesi ja linaseemnejahu. Püreesta kõik saumikseriga ühtlaseks. 

Lase toorpudrul kas pool tundi või kuni järgmise päevani külmkapis maitsestuda. 

Kaunista viilutatud banaani ja kiiviga. Serveeri. 

Retsept siit.

LISA KOMMENTAAR