Mägihõrnase-sashimi

Mandariinimahlaga maitsestatud toores kala.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
15 minutit
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

400 g mägihõrnase e. Arktika paalia fileed

2 tl soolahelbeid

1 mandariin

1,5 sl seesamiõli

1 sl riisiäädikat

0,5 sl musti seesamiseemneid

Valmistamine

Lõika mägihõrnase filee õhukesteks viiludeks kerge nurga all. Aseta kalalõigud vaagnale, maitsesta soolaga.

Pese mandariin, lõika pooleks. Pigista ühest poolikust mahl kaussi. Teine mandariinipool lõika õhukesteks sektoriteks ja aseta need kalalõikude juurde.

Sega kausis seesamiõli, mandariinimahl ja riisiäädikas, siis kalla kaste kalalõikudele. 

Kaunista seesamiseemnte ja soolahelvestega. 

Loe veel:

Retsept mugandatud siit. Pildi tegi Nami-Nami toimetaja Ilse Metsamaa.

LISA KOMMENTAAR