Peet fetaga (kuumaõhufritüüris)

Juhised klassikalise koosluse valmistamiseks kuumaõhufritüüris. Roog on maitsev nii värskelt, aga ka järgmisel päeval jahtunult salatina.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Küpsetamine
Valmistusaeg
Käik
Lisand
Lisategevused

Koostisosad

500 g peeti

1 sl külmpressitud oliiviõli

4 sl murendatud fetajuustu

1 sl hakitud värsket punet

soola ja musta pipart

Valmistamine

Eelkuumuta kuumaõhufritüüri 200°C juures 5 minutit. 

Koori peet, lõika 2,5 cm kuubikuteks. Pane kaussi, maitsesta umbes 0,25 tl soola ja 0,25 tl pipraga. Sega.

Laota peedid küpsetusresti põhjale ühekordse kihina ning küpseta 10 minutit.

Siis pööra peeditükid ümber ja küpseta veel ubes 6-8 minutit või kuni peet on krõbe ja servadest pruunistunud. 

Tõsta serveerimiskaussi, puista peale fetajuust ja pune. 

Loe veel:

Retsept siit.

LISA KOMMENTAAR