Juhised klassikalise koosluse valmistamiseks kuumaõhufritüüris. Roog on maitsev nii värskelt, aga ka järgmisel päeval jahtunult salatina.
500 g peeti
1 sl külmpressitud oliiviõli
4 sl murendatud fetajuustu
1 sl hakitud värsket punet
soola ja musta pipart
Eelkuumuta kuumaõhufritüüri 200°C juures 5 minutit.
Koori peet, lõika 2,5 cm kuubikuteks. Pane kaussi, maitsesta umbes 0,25 tl soola ja 0,25 tl pipraga. Sega.
Laota peedid küpsetusresti põhjale ühekordse kihina ning küpseta 10 minutit.
Siis pööra peeditükid ümber ja küpseta veel ubes 6-8 minutit või kuni peet on krõbe ja servadest pruunistunud.
Tõsta serveerimiskaussi, puista peale fetajuust ja pune.
Retsept siit.
Peet fetaga (kuumaõhufritüüris)
Juhised klassikalise koosluse valmistamiseks kuumaõhufritüüris. Roog on maitsev nii värskelt, aga ka järgmisel päeval jahtunult salatina.