Ahjus saab edukalt küpsetada pea kõiki köögivilju, muidugi ka naereid. Siin üks viis - naudi niisama või paku näiteks lambaliha kõrvale.
1 kg naereid
2 sl oliiviõli
0,25 tl kuivatatud salveid või tüümiani
soola ja musta pipart
1 sl võid
Kuumuta ahi 200 °C.
Koori naerid, lõika ampsusuurusteks tükkideks. Sega kausis õli, ürtide ja soola-pipraga.
Laota ahjuvormi või ahjupannile. Küpseta 30-35 minutit või kuni köögiviljad on pehmed (kontrolli küpsust terava noaga; vajadusel küpseta kauem).
Võta ahjust välja, soovi korral sega juurde või, maitsesta vajadusel veel soola-pipraga.
Serveeri.
Pildi tegi Juta Kübarsepp.
No ahjus saab kõike küpsetada, selles pole küsimust. Maitses!
Ahjunaerid
Ahjus saab edukalt küpsetada pea kõiki köögivilju, muidugi ka naereid. Siin üks viis - naudi niisama või paku näiteks lambaliha kõrvale.