Maapirni-peedisupp

Köögiviljasupp, kus lisaks maapirnile ja kartulitele on ka veidi punetavat peeti.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Keetmine/kuumutamine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

2.5 dl kuubikuteks lõigatud kartulit

2 dl kuubikuteks lõigatud maapirni

1 tk värske kuubikuteks lõigatud peeti

1 l vett

soola

5 tera musta pipart

5 tk kadakamarja

1 tk loorberilehte

2 sl hakitud porrut

1 sl võid

0.5 sl nisujahu

0.5 dl rõõska koort

Valmistamine

Keeda kartulid, maapirnid ja peet maitseainetega küpseks.
Püreesta.
Lisa või ja jahu ning keeda suppi veel mõni minut.
Maitsesta rõõsa koorega.

Retsept on pärit Terviselehest (43/1999, Maapirni-kartulisupp, Jasmiin-Ene Kallas). Supipildi tegi ZOOZI, maapirnipilt on Nami-Nami oma.
LISA KOMMENTAAR

zoozi
postitatud 26.04.2010 17:57

Täitsa meeldiv supp oli.