Toorjuustu-fetarullid kuivatatud jõhvikatega

Vrapirullid jäävad eriti ägedad värviliste tortiljadega.

Kogus
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

3 (värvilist) nisutortiljat

200 g maitsestamata toorjuustu

200 g kreemjat fetajuustu (nt fitaki)

100 g kuivatatud jõhvikaid

1 sl hakitud murulauku

Valmistamine

Vahusta toasoojad juustud mikseriga ühtlaseks kreemiks.

Haki kuivatatud jõhvikad ja murulauk peeneks, lisa kreemile.

Jaota kreem kolmele tortillale. Keera tortillad tihedalt rulli ja tõsta tunniks-paariks külmkappi maitsestuma.

Vahetult enne serveerimist lõika viiludeks.

Idee siit, retsepti koostas ja pildi tegi Nami-Nami toimetaja Kaare Sova. 

LISA KOMMENTAAR