Valge šokolaadi vaht smetanaga

Rammuse smetana-tüüpi hapukoorega šokolaadidessert. (PILT LISAMISEL)

Kogus
kuuele
Valmistusviis
Valmistusaeg
Käik
Dessert
Lisategevused

Koostisosad

100 g valget šokolaadi

2 dl 35% rõõska koort ehk vahukoort

150 g smetana hapukoort

Lisaks:

kiivit või granadilli või vaarikaid

Kaunistuseks:

sidrunmelissi

Valmistamine

Sualta šokolaad mikrolaineahjus või vesivannis. 

Vahusta rõõsk koor tugevaks vahuks. Sega hapukoor ja sulašokolaad, siis sega need vahukoore hulka. 

Haota magustoidupokaalidesse ja pane vähemalt tunniks ajaks külmkappi. 

Serveerimiseks kaunista marjadega ja näiteks melissilehekesega. 

Loe veel:

Retsept mugandatud siit. Pildi tegi Juta Kübarsepp.

LISA KOMMENTAAR

Pille
postitatud 10.12.2022 11:20

Mulle väga meeldis. Sobiks imehästi ka suuremale seltskonnale nt pitsidest serveerimiseks väikese magusa suupistena.