Rammuse smetana-tüüpi hapukoorega šokolaadidessert. (PILT LISAMISEL)
100 g valget šokolaadi
2 dl 35% rõõska koort ehk vahukoort
150 g smetana hapukoort
kiivit või granadilli või vaarikaid
sidrunmelissi
Sualta šokolaad mikrolaineahjus või vesivannis.
Vahusta rõõsk koor tugevaks vahuks. Sega hapukoor ja sulašokolaad, siis sega need vahukoore hulka.
Haota magustoidupokaalidesse ja pane vähemalt tunniks ajaks külmkappi.
Serveerimiseks kaunista marjadega ja näiteks melissilehekesega.
Retsept mugandatud siit. Pildi tegi Juta Kübarsepp.
Mulle väga meeldis. Sobiks imehästi ka suuremale seltskonnale nt pitsidest serveerimiseks väikese magusa suupistena.
Valge šokolaadi vaht smetanaga
Rammuse smetana-tüüpi hapukoorega šokolaadidessert. (PILT LISAMISEL)