Tarretatud kreem vahukoore ja kibuvitsakisselliga. Eriti mõnus, kui serveerida väikestes magustoidupokaalides.
2 želatiinilehte
2,5 dl kibuvitsamarjakisselli
2 sl suhkrut
1 dl 35% rõõska koort ehk vahukoort
Pane želatiinilehed külma vette likku 5 minutiks.
Kuumuta paar lusikatäit kibuvitsakisselli väikeses potis. Pigista želatiinilehed kuivemaks ja sulata seejärel kuuma kisselli sees.
Vahusta rõõsk koor suhkruga kohevaks pehmeks vahuks. Sega juurde ülejäänud kibuvitsakissell ning seejärel želatiinisegu.
Jaota kuue väikese magustoidupokaali sisse. Pane vähemalt 3 tunniks külmkappi tarretuma.
Soovi korral kaunista vahukooretupsu, kibuvitsamarjamarmelaadi, mandliküpsiste vms.
Retsept mugandatud siit.
Kibuvitsa-kreem
Tarretatud kreem vahukoore ja kibuvitsakisselliga. Eriti mõnus, kui serveerida väikestes magustoidupokaalides.