Kibuvitsa-kreem

Tarretatud kreem vahukoore ja kibuvitsakisselliga. Eriti mõnus, kui serveerida väikestes magustoidupokaalides.

Kogus
kuuele
Valmistusviis
Keetmine/kuumutamine
Valmistusaeg
Käik
Dessert
Lisategevused

Valmistamine

Pane želatiinilehed külma vette likku 5 minutiks. 

Kuumuta paar lusikatäit kibuvitsakisselli väikeses potis. Pigista želatiinilehed kuivemaks ja sulata seejärel kuuma kisselli sees.

Vahusta rõõsk koor suhkruga kohevaks pehmeks vahuks. Sega juurde ülejäänud kibuvitsakissell ning seejärel želatiinisegu. 

Jaota kuue väikese magustoidupokaali sisse. Pane vähemalt 3 tunniks külmkappi tarretuma.

Soovi korral kaunista vahukooretupsu, kibuvitsamarjamarmelaadi, mandliküpsiste vms. 

Retsept mugandatud siit.

LISA KOMMENTAAR