Kreemjas panna cotta marineeritud põldmarjadega sobib hästi ka pidulikumaks puhuks. (Rangelt võttes see siin on siiski lihtsalt kooretarretis, sest rõõska koort ei kuumutata).
Pane želatiinilehed külma vette pehmenema 5 minutiks.
Klopi rõõsk koor, kardemon ja karamelliseeritud kondenspiim omavahel ühtlaseks, aga vahustada pole vaja.
Sulata želatiinilehed väheses kuumas vees, siis kalla želatiinisegu peene joana kooresegu hulka. Kalla magustoidupokaalidesse ja pane vähemalt 3 tunniks külmkappi.
Pane põldmarjad kaussi, kalla peale Marsala või leedriõiesiirup ja peenelt riivitud sidrunikoor. Sega läbi.
Enne serveerimist tõsta igale portsjonile põldmarju. Kaunista sidrunmelissi- või mündilehekestega.
Panna cotta põldmarjadega
Kreemjas panna cotta marineeritud põldmarjadega sobib hästi ka pidulikumaks puhuks. (Rangelt võttes see siin on siiski lihtsalt kooretarretis, sest rõõska koort ei kuumutata).