50 g võid
175 g küpsiseid (nt Domino kardemoni)
0,5 dl jahvatatud mandleid või mandlijahu
Täidis:200 g paksemat vanillipudingit (custard, vanillikreemi)
200 g karamelliga toorjuustu (Valio Viola® kinuski tuorejuusto)
Peale:250 g värskeid maasikaid
Sulata või. Purusta küpsised, sega sulavõiga. Lisa mandlijahu. Suru purusegu ø 24 cm pirukavormi põhjale ja seintele.
Sega toorjuust ja vanillikreem, mikserda ühtlaseks. Määri "vanillitofee" küpsisepurupõhjale ja tõsta natukeseks ajaks külmkappi tahenema.
Retsept siit. Pildi tegi Juta Kübarsepp.
Maasika-karamelli koogi puhul kasutasin maitsestamata toorjuustu ja karamelli-kondenspiima segu
Maasika-karamellikook
Banoffee-koogist inspireeritud maasikakook.